29.9.06

Ruta Malgrat-Santa Susanna

Ruta d'aproximadament 9 kms, entre els municipis de Malgrat de Mar i Santa Susanna, bàsicament de terreny planer, amb alguna pujadeta per trencar la monotonia. Sortim i arribem al passeig de Santa Susanna, per la facilitat d'aparcament i es passa per carrils bici, Passeig de Malgrat, zones de vianants i carrers o camins poc transitats. Aquesta ruta permet moltes variacions, segons les ganes o el temps que fa. La pots deixar en 5 kms o allargar fins als 10.
Es la que fem més freqüentment, i la que surt al video.

(Ruta de unos 9 kms. entre los municipios de Malgrat de Mar y Santa Susanna, básicamente llana. Salimos del paseo de Santa Susanna, casi frente a la estación de ferrocarril. La ruta pasa por carriles bici, cominos y calles con poco tráfico. Permite muchas variaciones, alargando o acortando el recorrido al gusto.)

5 Comments:

At 12:33 p. m., Anonymous Anónimo said...

Salutacions alpdauet!! Soc Agus, de www.tarracopatina.net
Després de veure el vídeo, no saps el que m'agradaria venir al Maresme a patinar amb vosaltres.
Esperant el dia, us desitjo molta sort.

Saludus. Agus

 
At 1:46 a. m., Blogger CLAUDIO VAL said...

rl proximo año estare en barcelona...no vemos por esos lados ..saludos desde chile.!!!

 
At 10:54 a. m., Anonymous Anónimo said...

gracias por hacer este blog. me gustaría participar un día....un saludo, dag
dstaudinger@yahoo.de

 
At 11:46 a. m., Blogger David Piqueras said...

Hola, soc un pare desesperat per portar els meus fills a patinar, a veure si em recomeneu alguna pista a la bora del mar. salutacions

 
At 12:37 p. m., Blogger alpdauet said...

No se quin tipus de patinatge practiquen els teus fills, però suposo que el més adient seria un lloc per que patinin i poder-los vigilar. En principi conec a Calella la plaça que hi ha al carrer A. Guimerà, totalment llisa però amb cistelles. A Pineda hi ha un Skatepark al costat de la depuradora, i a Malgrat n'hi ha un al parc F. Macià. A part d'alguns carrils bici que surten al blog.

 

Publicar un comentario

<< Home