29.9.06

Trams de carrers ruta Malgrat Santa Susanna

Normalment comencem el recorregut en el Passeig de Santa Susanna, en plena zona hotelera. L'estació del tren es troba just davant, i es pot aparcar perfectament tot l'any.
Es tracta d'un carril bici en bon estat, encara que les arrels dels arbres hi hagin posat algun entrebanc.

Per passar al costat de la platja, haurem de baixar una petita rampa per a vehicles, que farem perfectament amb el tac o qualsevol tècnica de frenada. Només a tenir en compte la reixa del desaigüe que hi al final de la baixada.

(Empezamos en el paseo de la zona hotelera de Santa Susanna, de muy fácil acceso. Se trata de un carril bici en buen estado. Pasamos al otro lado de la vía del tren por un subterraneo. Con poco dominio de la técnica de frenado es suficiente.)

Un cop al l'altre banda, el camí asfaltat ens porta pel costat dels càmpings. L'asfalt es bo, si bé té alguna part una mica deteriorada, però s'hi passa bé, i sense problemes de cotxes.
També hi ha un pas soterrani per si es vol tornar abans a l'altre banda.

Passem una altre baixada de soterrani per passar a terreny de Malgrat, per un camí similar fins arribar a la riera i continuem pel passeig.
(En este lado, un camino asfaltado nos conduce hasta Malgrat, siguiendo los campings . Sin problemas de tráfico. En medio, temdremos que bajar otra rampa.)

El passeig és de pedra completament llis, i pel costat de la platja. Potser una mica mancat d'ombra. Travessa d'una punta a l'altre tot el nucli urbà de Malgrat.

(El paseo es liso de piedra justo al lado de la playa. Cruza el núcleo urbano de punta a punta.)

Baixadeta del castell. Una recta llarga i poc transitada que ens ajuda a practicar el gir. Des del parc del castell fins el centre del poble. Es clar que per baixar, primer hi ha una pujadeta, però s'ho val.


Arribem a la zona centre, un tram per vianants molt apte. Ens acosta una altre vegada fins el costat de la via, però per l'altre banda. Aquí agafem un carrer amb més transit, però amb bones voreres.
(Después de una subidita, podemos ver una panorámica del pueblo, para empezar la bajada del castillo, y llegar a la zona comercial, peatonal, e iniciar el camino de regreso.)

Podem triar entre el tram final del carrer, que es converteix en zona de vianants, o bé fer una petita volta i baixar per la riera, recentment coberta i molt patinable. També es pot fer de pujada i tornar per la part alta.


(Al final encontramos otra zona peatonal, antes de salir del pueblo o bien volver a subir por una riera cubierta recientemente y muy lisa. Así podemos regresar por la parte alta.)

Hi ha altres carrers amb carrils bici que ens poden servir per no fer la baixada llarga o variar el recorregut al nostre gust. En definitiva, una zona amb moltes possibilitats de patinar tot l'any. Properament us posaré noves rutes.(Hay otras calles con carriles bici que nos sirven para no hacer la bajada larga del castillo o variar el recorrido a nuestro gusto. En definitiva, hay muchas posibilidades para patinar todo el año. Pronto, nuevas rutas.)