28.9.06

Presentació


Som dos patinadors de Calella que fem rutes, sobre tot per Santa Susanna, Malgrat, Sant Pol, Pineda...
Algunes totalment planes, però també rutes de montanya amb baixades. He posat el link d'un video de ruta plana, encara que també té alguna baixada. Espero que os agradi.

5 Comments:

At 2:50 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hola, patinadors del Maresme. Aquí una patinadora de Blanes. Fins fa poc vivia prop de Barcelona i des de fa any i mig patino amb la gent de l'APB. Ara he tornat a Blanes i com que es veu que el meu poble no es gaire patinable (llàstima!) m'agradaria venir algun dia amb vosaltres a patinar pel Maresme.

Bé, estem en contacte!

Victoria

 
At 12:10 p. m., Blogger alpdauet said...

Hola Victoria, ¿com que Blanes no es patinable?.No hi ha res que no sigui patinable. Potser l'estiu es força complicat, però ara a l'hivern, al vespre, deu estar quasi tot desert, i te forces possibilitats de fer-hi rutes variades. Malauradament a nosaltres ens queda una mica lluny pel temps de que disposem. Pel que fa a nosaltres, estem a la teva disposició, y estarem molt contents de que ens acompanyis sempre que vulguis. Altra cosa es que et vagin bé els horaris que fem. Normalment ara a l'hivern, sortim al vespre, a les 19,30 h. els dimarts i dijous, i solem fer rutes molt aprop teu, entre Malgrat i Santa Susanna. Normalment a tres quarts de vuit ja estem patinant i fem fins les 9,00h. o 9,30h. per tal de poder estar unaltre cop a casa abans de les 22,00h. (Toc de queda familiar). Com pots veure, avui doncs tens la primera oportunitat. Quan et vagi be, ens ho fas saber, i quedarem.
Sigues benvinguda.

 
At 10:35 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hola Alpdauet, una pregunat, quin nivell de patinatge teniu ?, li doneu molta canya, o aneu tranquils ?

 
At 10:50 a. m., Blogger alpdauet said...

Ens agrada una mica de tot. Algunes vegades sortim fluixos i acabem més forts. Es l'aventatge de no haver d'anar parant a cada cantonada. Sempre ens agrada fer alguna pujadeta per poder fer la baixada, però tot depen de les ganes i de quans som. No son rutes esportives.

 
At 12:59 p. m., Anonymous Anónimo said...

No sabia que habia vida inteligente en el maresma... esta guapo el blog.

saludos desde la costabastacaltana!!!

www.myspace.com/fuckristian

 

Publicar un comentario

<< Home